Vapaa- ja cityseurakunta yhdistyvät Joensuussa

Vapaaseurakunta ja cityseurakunta yhdistyvät Joensuussa. Jumalanpalvelusten ja viikkotoiminnan osalta yhdistyminen näkyy välittömästi, virallinen yhdistyminen tapahtuu aikaisintaan 1. heinäkuuta. Asiasta päätti sunnuntaina 14.6 omalta osaltaan ensin vapaaseurakunnan ylimääräinen kokous asiaa valmistelleen neuvottelukunnan esityksen pohjalta äänin 73-42, sekä myöhemmin samana päivänä omalta osaltaan cityseurakunta -yhdistyksen virallinen kokous.

Asia lähti vireille jo pari vuotta sitten vapaaseurakunnan nuorten aloitteesta. Vapaakirkon sisäilmaongelmien myötä yhdistymisajatus vauhdittui viime talvena. Molempien seurakuntien toimitilana kevään ajan ollut Kanervalatalo siirtyy yhdistyneelle seurakunnalle, joka on Suomen Vapaakirkon seurakunta. Cityseurakunnan pastori Jukka Laamanen asettuu seurakunnan johtavan pastorin Ari Urhosen työtoveriksi seurakuntapastorin nimikkeellä. Lapsi- ja nuorisotyöntekijävalinnat sekä toimitilaratkaisut tulevaisuutta ajatellen ovat esillä syksymmällä. AT

Heinä-Elokuun toimintakalenteri on julkaistu

Voit ladata Heinä-Elokuun toimintakalenterin alla olevasta linkistä:

Heinä-Elokuu 2015 (0.4Mt, pdf)

Huom! Kiinnitä erityistä huomiota tapahtumien sijainteihin!

Vapiksen sunnuntai -kesä-heinäkuussa 2015

VAPIKSEN SUNNUNTAI - jumalanpalvelus kaikille, Kanervalatalo, Leinikkitie 1

pe 26.6. 19 Vapiksen perjantai kaikenikäisille (ei su 28.6. jumalanpalvelusta)

su 5.7. klo 18 pastori Jukka Laamanen, ehtoollinen

su 12.7. klo 11 pastori Juha Hynninen Vaasasta (huom. poikkeuksellinen aika)

su 19.7. klo 18 Reno Lomba

su 26.7. klo 18, pastori Jukka Laamanen

pe 31.7. klo 19 Vapiksen perjantai kaikille, ehtoollinen (ei su 2.8. jumalanpalvelusta)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ERILAINEN SUNNUNTAI-ILTAPÄIVÄ

su 2.8. klo 16 ISRAEL ILTA, Joensuun helluntaiseurakunnassa, vierailee Olavi Syväntö, DaCapo-

ryhmä Kaisu Jormalaisen johdolla.

Koko perheen

SUOMEN VAPAAKIRKON KESÄJUHLAT 3.-5.7. 2015 Seinäjoen Areenassa

NEW WINE -KESÄTAPAHTUMA HIMOKSELLA 8.-12.7.

VAPIKSEN PERJANTAI JA TIISTAI-ILLAT

VAPIKSEN PERJANTAI klo 19 - jumalanpalvelus nuorille, Leinikkitie 1

Kerran kuukaudessa kesäaikana. 26.6., 31.7. ja 28.8.

VAPIKSEN TIISTAI klo 18.30

- Huom! Vapaakirkko, Kalevankatu 36

02.06. Rukousilta

09.06. Rukousilta

16.06. Rukousilta

23.06. Rukousilta siirtyy Kanervalatalolle cityseurakunnan kanssa pidettäväksi

30.06. klo 18.30 Yhteinen rukousilta Cityseurakunnan kanssa Kanervalatalolla, Leinikkitie 1

VIADIA palvelee, Leinikkitie 1

- Ruokailu ma ja ke klo 12 Kanervalatalolla, Leinikkitie 1 (huom! paikka)

ELINTARVIKEJAKELU, Utrantie 91

- Elintarvikejakelu ma, ke ja pe klo 12.30 (omiin kasseihin), Utran puukoululla, Utrantie 91

Teija Nuutinen p. 050 4622892

Näky
Joensuun vapaaseurakunta on armon yhteisö!

Tavoitteemme on olla Pyhän Hengen vaikutuksesta armon, rakkauden ja turvallisuuden ilmapiirissä elävä ja kasvava, ympäristössään tunnettu ajanmukainen seurakunta.
Tule sellaisena kuin olet
Sinun ei tarvitse pukeutua juhla-asuun. Sinun ei tarvitse olla tietyn ikäinen. Emme välitä siitä, ketä olet äänestänyt viime vaaleissa. Sinun ei tarvitse teeskennellä.

Armon yhteisö on paikka, jossa Jumala kohtaa ihmisiä, jotka ovat kaukana täydellisyydestä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa on tervetullut riippumatta siitä, missä vaiheessa he ovat heidän hengellisessä etsinnässään.
Sinä, joka etsit:
Haluatko kokea uudenlaista yhteyttä kristittyjen ja Jumalan kanssa? Etsitkö elämää tai sen tarkoitusta? Kaipaatko lähteelle kesken kiireistä elämänrytmiä?

Tule kaltaistesi joukkoon tutustumaan meihin ja seurakuntamme elämään! Ota yhteyttä, anna palautetta ja lähetä meille postia. Jos haluat jättää rukouspyynnön tai muuten kertoa mieltäsi painavista asioista, voit lähettää viestisi sähköpostitse seurakuntaan. Käsittelemme kaiken luottamuksellisesti.

Joensuun vapaaseurakunta
Kalevankatu 36
80100 Joensuu
joensuu@svk.fi

Katso lisätietoja täältä!
Jätä rukouspyyntöVoit jättää seurakunnalle rukouspyynnön haluamastasi aiheesta tästä.

Tapahtumakalenteri

Voit ladata Heinä-Elokuun toimintakalenterin alla olevasta linkistä:

Heinä-Elokuu 2015 (0.4Mt, pdf)