Konsertti 1.1.2014 klo 15

Micha’el Ben David Jerusalemista Kanervalatalolla, Leinikkitie 1

Micha’el Ben David on haitilaissyntyinen, New Yorkissa vaikuttanut muusikko, joka jätti lupaavan uransa muuttaakseen Jerusalemiin. Hän konsertoi ympäri maailmaa ja nyt ensimmäisen kerran Joensuussa.

Hänen musiikillaan on verkossa miljoonia seuraajia ja monet ovat kokeneet hänen laulunsa profeetallisina ja hoitavina.
PRAY for the Peace of Jerusalem!
YESHUA MELECH HAMASHIACH!
Vapaa pääsy
Järj. Joensuun Vapaaseurakunta ja Cityseurakunta

Joulukuun toimintakalenteri on julkaistu

Voit ladata joulukuun toimintakalenterin alla olevasta linkistä:

Joulukuu 2014 (0.4Mt, pdf)

Huom! Kokoustoiminnan nimimuutos - yhtenäistämme päätilaisuuksien nimiä.

SUUNTANA VAPAAKIRKKO Kalevankatu 36

VAPIKSEN PERJANTAI klo 19 - jumalanpalvelus nuorille

VAPIKSEN TIISTAI klo 18.30

- 02.12. Päätösluento roomalaiskirjeestä, Arto Jormalainen (yläsali)

- 09.12. Rukous - ja ylistysilta, Ilona Kokko, Heikki Hynninen, aihe: suorituskristillisyys

-----------------------------------------------------------------------------

- 06.01. klo 18.30 Rukoillen uuteen vuoteen, Ilona Kokko

- tilaisuudet kirkkosalissa

VAPIKSEN SUNNUNTAI - jumalanpalvelus kaikille

- 7.12. klo 11 Jumala sinun puolellasi, Pekka Wilde, Ari Urhonen, ehtoollinen, Lasten pikkujoulut Kanervalatalolla, Leinikkitie 1

- 14.12. klo 16 Tulkoon joulu - joulujuhla kaikenikäisille, Mitja Piipponen & nuoret aikuiset, Ari Urhonen

- 21.12. klo 16 Jumala meidän kanssamme, Mitja Piipponen

- 25.12. klo 11 Nyt Beetlehemiin! Jouluaamun kirkko (huom. aika), Kati ja Pentti Impivaara

- 28.12. klo 16 Tulevaisuus on toivoa täynnä, Renaud Lomba

-----------------------------------------------------------------------------

- 04.01. klo 11 Menkää kaikkeen maailmaan, Jouko Ryynänen, Irma Äijäläinen, Ari Urhonen, ehtoollinen, lähtevien ja tulevien työntekijöiden siunaus, keittolounas lähetyksen hyväksi (vapaaehtoinen maksu)

----------------------------------------------------------------------------

** TO 01.01. klo 15 Konsertti Kanervalatalolla, Leinikkitie 1, haitilaissyntyinen huippumuusikko  Micha’el Ben David, vapaa pääsy**

VIADIA palvelee

- Ruokailu ma klo 12 alasalissa

- Elintarvikejakelu ke klo 12.30 (omiin kasseihin)

Tätä meidän rikkinäisten maailmaa tuli Jeesus rakastamaan.

Rauhallista Joulua kaikille ja toivoa tulevaan vuoteen !

Rakas naapuri -teemavuosi 2014

Lisätietoja: www.teemavuosi.fi

Näky
Joensuun vapaaseurakunta on armon yhteisö!

Tavoitteemme on olla Pyhän Hengen vaikutuksesta armon, rakkauden ja turvallisuuden ilmapiirissä elävä ja kasvava, ympäristössään tunnettu ajanmukainen seurakunta.
Tule sellaisena kuin olet
Sinun ei tarvitse pukeutua juhla-asuun. Sinun ei tarvitse olla tietyn ikäinen. Emme välitä siitä, ketä olet äänestänyt viime vaaleissa. Sinun ei tarvitse teeskennellä.

Armon yhteisö on paikka, jossa Jumala kohtaa ihmisiä, jotka ovat kaukana täydellisyydestä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa on tervetullut riippumatta siitä, missä vaiheessa he ovat heidän hengellisessä etsinnässään.
Sinä, joka etsit:
Haluatko kokea uudenlaista yhteyttä kristittyjen ja Jumalan kanssa? Etsitkö elämää tai sen tarkoitusta? Kaipaatko lähteelle kesken kiireistä elämänrytmiä?

Tule kaltaistesi joukkoon tutustumaan meihin ja seurakuntamme elämään! Ota yhteyttä, anna palautetta ja lähetä meille postia. Jos haluat jättää rukouspyynnön tai muuten kertoa mieltäsi painavista asioista, voit lähettää viestisi sähköpostitse seurakuntaan. Käsittelemme kaiken luottamuksellisesti.

Joensuun vapaaseurakunta
Kalevankatu 36
80100 Joensuu
joensuu@svk.fi

Katso lisätietoja täältä!
Jätä rukouspyyntöVoit jättää seurakunnalle rukouspyynnön haluamastasi aiheesta tästä.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri on poissa käytöstä. Lataa toimintakalenteri alla olevasta linkistä!

Joulukuu 2014 (0.4Mt, pdf)