Jumalanpalvelukset siirtyvät Kanervalatalolle

Sunnuntaina 1.2.2015 klo 11 Joensuun vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset siirtyvät Kanervalatalolle, Leinikkitie 1. Tilaisuudet pidetään pääsääntöisesti klo 11. Työalakohtaisesti ilmoitamme muista toimintojen mahdollisesta siirtymisestä uusiin paikkoihin. Lisätietoja antavat pastori Ari Urhonen, 0400-731136, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja vanhimmiston puheenjohtaja Jouko Ryynänen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita jumalanpalvelukseen mukaan!

PERUUNTUNUT SAIRASTUMISEN VUOKSI!

Paikka: Kanervalatalo, Leinikkitie 1, Joensuu

• Tule kuuntelemaan/katsomaan elävän musiikin, runojen ja luontokuvien värittämää vuoropuhelua erään avioliitoon vaiheista.
  • Rovaniemeläiset Soile ja Veikko Vasko esittävät omakohtaisen tarinansa
  • Kahvila avoinna

Tervetuloa! Järjestävät: Vapaaseurakunta, City-seurakunta ja Vapaakirkon avioliittotyö

Tammikuun toimintakalenteri on julkaistu

Voit ladata tammikuun toimintakalenterin alla olevasta linkistä:

Tammikuu 2015 (1Mt, pdf)

Huom! Kokoustoiminnan nimimuutos - yhtenäistämme päätilaisuuksien nimiä.

Sururyhmä läheisensä menettäneille

Torstaina 29.1.2015 klo 18–20 alkaa uusi sururyhmä

Paikka: Lähiötalolla Riihisärkänkatu 6 c 16 Rantakylässä

- Ryhmään otetaan 10 henkilöä.
- Sururyhmä tarjoaa tilan läheisen menetykseen

Kevään aikana ryhmä kokoontuu kahden viikon liittyville tunteille ja ajatuksille. välein yhteensä kahdeksan kertaa.

- Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset

toimistoassistentti Eeva Ahdille numeroon 040-5716022 alkaen 2.1.2015.

Tervetuloa mukaan!

Järjestäjinä Joensuun adventtiseurakunta, helluntaiseurakunta ja vapaaseurakunta.

SUUNTANA VAPAAKIRKKO Kalevankatu 36

VAPIKSEN PERJANTAI klo 19 - jumalanpalvelus nuorille

VAPIKSEN TIISTAI klo 18.30

- 6.1. Rukoillen uuteen vuoteen, Ilona Kokko, Reno Lomba

- 13.1. Rukouksen - ja Sanan ilta, Reno Lomba, Heikki Hynninen

- 20.1. Raamattumaraton 2015, luemme Raamattua yhdessä, Ari Urhonen

- 27.1. Rukous -ja ylistysilta, Pertti Korhonen ja EK-veljet

VAPIKSEN SUNNUNTAI - jumalanpalvelus kaikille

- 4.1. klo 11 Menkää kaikkeen maailmaan, Ari Urhonen, ehtoollinen

- 11.1. klo 16 Sanasta elämään, emeritus kirkkokunnanjohtaja Olavi Rintala, Lasten sunnuntai (Leinikkitie 1)

klo 17.15 Seurakunnan ylimääräinen kokous, toimitila-asiaa

- 18.1. klo 16 Herraa hyvää kiittäkää, Ari Urhonen, DaCapo, Lasten sunnuntai (Leinikkitie 1)

- 25.1. klo 16 Tositarinoita uskosta ja elämästä - menneestä kiittäen ja tulevaisuuteen suuntautuen, Kalevankatu 36, Mitja Piipponen, puheenvuoroja, klo 17.30 Myyjäiset, keittoruoka - ja kahvitarjoilu Lasten sunnuntai (Leinikkitie 1)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

KANERVALATALOLLA, Leinikkitie 1

Su 25.1. klo 14 Erään avioliiton vuodenajat -näytelmä, Soile ja Veikko Vasko, vapaa pääsy

VIADIA palvelee

- Ruokailu ma klo 12 alasalissa

- Elintarvikejakelu ke klo 12.30 (omiin kasseihin)

Näky
Joensuun vapaaseurakunta on armon yhteisö!

Tavoitteemme on olla Pyhän Hengen vaikutuksesta armon, rakkauden ja turvallisuuden ilmapiirissä elävä ja kasvava, ympäristössään tunnettu ajanmukainen seurakunta.
Tule sellaisena kuin olet
Sinun ei tarvitse pukeutua juhla-asuun. Sinun ei tarvitse olla tietyn ikäinen. Emme välitä siitä, ketä olet äänestänyt viime vaaleissa. Sinun ei tarvitse teeskennellä.

Armon yhteisö on paikka, jossa Jumala kohtaa ihmisiä, jotka ovat kaukana täydellisyydestä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa on tervetullut riippumatta siitä, missä vaiheessa he ovat heidän hengellisessä etsinnässään.
Sinä, joka etsit:
Haluatko kokea uudenlaista yhteyttä kristittyjen ja Jumalan kanssa? Etsitkö elämää tai sen tarkoitusta? Kaipaatko lähteelle kesken kiireistä elämänrytmiä?

Tule kaltaistesi joukkoon tutustumaan meihin ja seurakuntamme elämään! Ota yhteyttä, anna palautetta ja lähetä meille postia. Jos haluat jättää rukouspyynnön tai muuten kertoa mieltäsi painavista asioista, voit lähettää viestisi sähköpostitse seurakuntaan. Käsittelemme kaiken luottamuksellisesti.

Joensuun vapaaseurakunta
Kalevankatu 36
80100 Joensuu
joensuu@svk.fi

Katso lisätietoja täältä!
Jätä rukouspyyntöVoit jättää seurakunnalle rukouspyynnön haluamastasi aiheesta tästä.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri on poissa käytöstä. Lataa toimintakalenteri alla olevasta linkistä!

Tammikuu 2015 (1Mt, pdf)