Sanoin ja sävelin rauhasta 14.6.2015

Kesäkuun toimintakalenteri on julkaistu

Voit ladata Kesäkuun toimintakalenterin alla olevasta linkistä:

Kesäkuu 2015 (1Mt, pdf)

Huom! Kiinnitä erityistä huomiota tapahtumien sijainteihin!

Lähde kesäjuhlamatkalle Seinäjoelle!

Kesäjuhlamatka Seinäjoelle

3.-5.7.2015 Majoitus Hotel Lakeudessa
Matkan hinta n. 260e (2 hengen huone sis. hintaan)

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 31.5. mennessä

Vapiksen sunnuntai -toukokuussa 2015

VAPIKSEN SUNNUNTAI - jumalanpalvelus kaikille, Kanervalatalo, Leinikkitie 1

3.5. klo 11 Yksin Jeesus, pastori Tommi Koivunen(Suomen Vapaakirkon nuoret ry), Ryynänen (juonto), ehtoollinen, lasten sunnuntain kevätjuhla

10.5.klo 11 Äitienpäiväjuhla ja Sadinmaitten lähtöjuhla, nuorisotyönjohtaja Mitja Piipponen, Sadinmaat, Ari Urhonen(juonto)

17.5. klo 11 Risti tuo muutoksen, Pentti Impivaara, Marika Myllynen (juonto)

24.5. klo 11 Lähemmäs liekkiä Yhteinen jumalanpalvelus Cityseurakunnan kanssa, kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen, Jukka Laamanen, Ari Urhonen ja DaCapo Kaisu Jormalaisen johdolla.

31.5. klo 11 Minulle tuli tämä Herran Sana, Ari Urhonen

VAPIKSEN PERJANTAI JA TIISTAI-ILLAT

VAPIKSEN PERJANTAI klo 19 - jumalanpalvelus nuorille, Leinikkitie 1

VAPIKSEN TIISTAI klo 18.30

05.5. klo 18.30 Yhteinen keskusteluilta vapaaseurakunnan ja cityseurakunnan välillä

12.5. klo 18.30 Rukoussolu

- Vapaakirkko, Kalevankatu 36, Ilona Kokko, 044-2047033

19.5. klo 18.30 Yhteinen keskusteluilta vapaaseurakunnan ja cityseurakunnan välillä

28.4. klo 18.30 Yhteinen rukousilta Cityseurakunnan kanssa

VIADIA palvelee, Kalevankatu 36

- Ruokailu ma klo 12 alasalissa

- Elintarvikejakelu ke klo 12.30 (omiin kasseihin)

Teija Nuutinen p. 050 4622892

Näky
Joensuun vapaaseurakunta on armon yhteisö!

Tavoitteemme on olla Pyhän Hengen vaikutuksesta armon, rakkauden ja turvallisuuden ilmapiirissä elävä ja kasvava, ympäristössään tunnettu ajanmukainen seurakunta.
Tule sellaisena kuin olet
Sinun ei tarvitse pukeutua juhla-asuun. Sinun ei tarvitse olla tietyn ikäinen. Emme välitä siitä, ketä olet äänestänyt viime vaaleissa. Sinun ei tarvitse teeskennellä.

Armon yhteisö on paikka, jossa Jumala kohtaa ihmisiä, jotka ovat kaukana täydellisyydestä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa on tervetullut riippumatta siitä, missä vaiheessa he ovat heidän hengellisessä etsinnässään.
Sinä, joka etsit:
Haluatko kokea uudenlaista yhteyttä kristittyjen ja Jumalan kanssa? Etsitkö elämää tai sen tarkoitusta? Kaipaatko lähteelle kesken kiireistä elämänrytmiä?

Tule kaltaistesi joukkoon tutustumaan meihin ja seurakuntamme elämään! Ota yhteyttä, anna palautetta ja lähetä meille postia. Jos haluat jättää rukouspyynnön tai muuten kertoa mieltäsi painavista asioista, voit lähettää viestisi sähköpostitse seurakuntaan. Käsittelemme kaiken luottamuksellisesti.

Joensuun vapaaseurakunta
Kalevankatu 36
80100 Joensuu
joensuu@svk.fi

Katso lisätietoja täältä!
Jätä rukouspyyntöVoit jättää seurakunnalle rukouspyynnön haluamastasi aiheesta tästä.

Tapahtumakalenteri

Voit ladata Kesäkuun toimintakalenterin alla olevasta linkistä:

Kesäkuu 2015 (1Mt, pdf)