Marraskuun toimintakalenteri on julkaistu

Voit ladata marraskuun toimintakalenterin alla olevasta linkistä:

Marraskuu 2014 (0.4Mt, pdf)

Huom! Kokoustoiminnan nimimuutos - yhtenäistämme päätilaisuuksien nimiä.

SUUNTANA VAPAAKIRKKO Kalevankatu 36

VAPIKSEN PERJANTAI klo 19 - jumalanpalvelus nuorille

VAPIKSEN TIISTAI klo 18.30

- 28.10. Ylistysilta, Tuomo Romppanen, Leena ja Tapio Matilainen

- 04.11. Raamattuluento Roomalaiskirjeestä, Anu Ryynänen

- 11.11. Seurakunnan syyskokous

- 18.11. Raamattuluento Roomalaiskirjeestä(yläsali), "Kutsumuksen mukainen vaellus - mielipideasiat seurakunnassa", Ari Urhonen

- 25.11. Ylistysilta (yläsali), Ari Urhonen, Kaisu Jormalainen & team

VAPIKSEN SUNNUNTAI - jumalanpalvelus kaikille

- 02.11. klo 11, Anteeksiantamattomuuden ansassa, Ari Urhonen, ehtoollinen, Lasten sunnuntai 2.11. klo 11 alkaen Kanervalatalolla, Leinikkitie 1

- 09.11. klo 16, Taivaan Isä rakastaa niin, että tuntuu!, Kaukoidän Katri, lapset mukana, Isänpäiväkahvit, Nukketeatteri

- 16.11. klo 16 Houkutteleva vai haukotteleva seurakunta?, Ari Urhonen, Mitja Piipponen & nuoret, runsas tarjoilu, Lasten sunnuntai Kanervalatalolla, Leinikkitie 1

- 23.11. klo 16 Luovutanko vai luotanko?, Ari Urhonen, Lasten sunnuntai Kanervalatalolla, Leinikkitie 1

- 30.11. klo 16 Kivun kautta Jumala luo uutta, Tositarinoita uskosta ja elämästä, Lasten musiikkisunnuntai Kanervalatalolla, Leinikkitie 1

***** TO 20.11. klo 18.30 Radio Dein YSTÄVÄILTA, Kanervalatalolla, Leinikkitie 1*****

VIADIA palvelee

- Ruokailu ma klo 12 alasalissa

- Elintarvikejakelu ke klo 12.30 (omiin kasseihin)

Rakas naapuri -teemavuosi 2014

Lisätietoja: www.teemavuosi.fi

Näky
Joensuun vapaaseurakunta on armon yhteisö!

Tavoitteemme on olla Pyhän Hengen vaikutuksesta armon, rakkauden ja turvallisuuden ilmapiirissä elävä ja kasvava, ympäristössään tunnettu ajanmukainen seurakunta.
Tule sellaisena kuin olet
Sinun ei tarvitse pukeutua juhla-asuun. Sinun ei tarvitse olla tietyn ikäinen. Emme välitä siitä, ketä olet äänestänyt viime vaaleissa. Sinun ei tarvitse teeskennellä.

Armon yhteisö on paikka, jossa Jumala kohtaa ihmisiä, jotka ovat kaukana täydellisyydestä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa on tervetullut riippumatta siitä, missä vaiheessa he ovat heidän hengellisessä etsinnässään.
Sinä, joka etsit:
Haluatko kokea uudenlaista yhteyttä kristittyjen ja Jumalan kanssa? Etsitkö elämää tai sen tarkoitusta? Kaipaatko lähteelle kesken kiireistä elämänrytmiä?

Tule kaltaistesi joukkoon tutustumaan meihin ja seurakuntamme elämään! Ota yhteyttä, anna palautetta ja lähetä meille postia. Jos haluat jättää rukouspyynnön tai muuten kertoa mieltäsi painavista asioista, voit lähettää viestisi sähköpostitse seurakuntaan. Käsittelemme kaiken luottamuksellisesti.

Joensuun vapaaseurakunta
Kalevankatu 36
80100 Joensuu
joensuu@svk.fi

Katso lisätietoja täältä!
Jätä rukouspyyntöVoit jättää seurakunnalle rukouspyynnön haluamastasi aiheesta tästä.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri on poissa käytöstä. Lataa toimintakalenteri alla olevasta linkistä!

Marraskuu 2014 (0.4Mt, pdf)