Joensuun vapaaseurakunnan nettisivut ovat uudistuneet. Toivomme, että nämä sivut voivat palvella paremmin sinun tarpeitasi. Toivottavasti löydät helposti mukaan JNSvapiksen yhteisöön näiden sivujen kautta.

Seurakunnan toiminta on jaoteltu kolmen perustehtävän mukaan. INSPIROIDU -sivulta löydät tietoa kahdesta jumalanpalveluksestamme. KOHTAA -sivulta löydät mahdollisuuksia kohdata muita ihmisiä pienemmissä kokoontumisissa. PALVELE -sivulla kerrotaan seurakunnan diakoniajärjestö ViaDiasta. Ajankohtaista -osio päivittyy ajankohtaisten aiheiden mukaan ja yhteystiedot -sivun kautta voit olla yhteydessä työntekijöihin.

Syksy on uuden aikaa Joensuun vapaaseurakunnassa. Kesäkuussa Joensuun vapaaseurakunta ja cityseurakunta sopivat historiallisesti yhdistymisestä. Nyt kaksi seurakuntaa ovat yksi. Toivotamme jokaisen cityseurakuntalaisen lämpimästi tervetulleeksi! Syksy näyttää miten yhteinen seurakuntamme kehittyy.

Seurakunnan starttipäivä on 5.9 kello 10 alkaen Annin kartanossa, Hovisalontie 7. Päivä on tarkoitettu niin uusille kuin vanhoillekin seurakuntalaisille. Myös sinulle, joka et ole ennen käynyt Joensuun vapaaseurakunnassa.

Joensuu Gospel Festival alkaa torstaina 6.8. Pielisensuun kirkosta. JNSvapiksella kuullaan sunnuntaina klo 13 Saila Seurujärveä, Lasse Heikkilää ja Anni Kaisa Ojalaa. Vapaa pääsy.
Tervetuloa mukaan armon yhteisöön!