Seurakuntamme on jälleen kerran suurten päätösten keskellä. Syksy tuo tullessaan seurakuntien yhdistymisen käytännön vaikutuksen lisäksi toimitilakeskustelun ja uusia työntekijöitä.

Seurakunnan nuorisotyön johtaja Mitja Piipposen työsuhde loppuu syyskuun lopussa. Hän aloittaa opiskelut Joensuun yliopistossa. Jo aikaisemmin kesällä loppui lapsityöntekijä Anu-Riikka Sadinmaan työsuhde. Sadinmaat muuttivat perheineen keski-suomeen.

Nuorisotyönjohtajan paikkaa haki 5 henkilöä, joista kaksi on kutsuttu vanhimmiston haastatteluun. Lapsityönjohtajan paikkaa haki 4 henkilöä, joista myös kaksi on kutsuttu haastatteluun. 23.8 Vapiksen Sunnuntain jälkeen kello 19:30 on seurakunnan ylimääräinen kokous, jossa seurakunta päättää työntekijävalinnoista.

Toinen suuri päätös on seurakunnan tilakysymykset. Tiistaina 18.8. klo 18.30 järjestetään keskustelufoorumi kaikille Kanervalatalolla , jossa pohditaan uuden monitoimikeskuksen rakentamista Rantakylään tai vaihtoehtona nykyiseen Kanervalataloon jäämistä. Mikäli asiat saadaan käsiteltyä suunnitellussa aikataulussa, toimitila-asiassa tehdään päätös Sunnuntaina 13.9. klo 17.30 pidettävässä seurakunnan ylimääräisessä kokouksessa.

Ole mukana päättämässä!