Elämä on tarkoitettu jaettavaksi. Jumala tahtoo meidän ihmisten kokevan elämän yhdessä. Yhdessä olemme enemmän. Kun asetamme luottamuksen elämässämme Jumalaan, Jumalasta tulee meidän Isämme ja meistä hänen lapsiaan. Seurakunnasta tulee meidän hengellinen kotimme.

Yhteys parhaimmillaan seurakunnassa on myös armollisuuden tyyssija, jossa virheistä ei jatkuvasti muistuteta vaan ne mitätöidään. Turvallisuuden ja luottamuksen lisääntyessä, me koemme syvempää perheyhteyttä, kun keskeneräisinä uskallamme tulla avoimiksi oman elämämme suhteen.

Olemme etsimässä pysyvää uutta yhteyttä Joensuun cityseurakunnan yhdistyessä Joensuun vapaaseurakuntaan. Kutsumme sinua mukaan. Uskomme, että Jumala on tekemässä keskellämme jotain merkityksellistä. Toimintamme on avoinna kaikille, eivätkä edellytä erityistä uskonnollista vakaumusta. Tule sellaisena kuin olet!

Ari Urhonen

Tervetuloa myös syksyn starttitapahtumiin. Sunnuntaina 30.8 on Joensuun vapaaseurakunnan nuorten ja nuorten aikuisten visiointibrunssi kello 11 Kanervalatalolla. Ja erityisesti tervetuloa koko seurakunnan starttipäivään lauantaina 5.9.