Seurakunnassamme on alkanut opetussarja, joka perustuu John Burken samannimiseen kirjaan kuin mikä on tämän blogin otsakkeena. Jokainen ihminen on mestariteos, vaikka hän voi olla monenlaisen ”mudan” peittämä. Kumman sinä näet itsessäsi tai lähimmäisessäsi mudan vai mestariteoksen?

Se mihin keskitymme, määrittelee meidän identiteettimme ja suhtautumisemme lähimmäiseen. Oikeassaolemisentarve ja kovat sisimmän asenteet voivat kätkeytyä kristityn ihmisenkin asenteisiin. Keskitymme virheisiin omassa tai toistemme elämässä. Emme ole itsekään löytäneet rakastavaa ja armahtavaa Jumalaa. Kaikki se omaan itseemme nähden kokema tyytymättömyys voi heijastua kritiikkinä lähimmäisiimme. Meille kaikille on kuitenkin olemassa toivoa, koska Jumala on Mestaritaiteilija, joka haluaa puhdistaa huippuluomuksensa. Hän tarvitsee vain sen, että antaudut hänelle ja annat luvan herättää eloon sinussa olevan mestariteoksen.

Tämä opetussarja voi muuttaa elämäsi. Tervetuloa mukaan!

Lokakuussa opetussarjan opetuksia kuulet su 4.10. klo 16, su 11.10. klo 16 ja 25.10. klo 16 pidettävissä jumalanpalveluksissa.

Ari Urhonen