Vilskettä ja vilinää Kanervalatalon käytävillä. Työntekijöitä, varikkolaisia ja koululaisia. Ystäviä ja vieraita. Reppuja ja leluja. Ruoan tuoksua ja kahvinkeittimen porinaa. Ruoka-apua. Musiikki soi, astiat kolisevat ja siivouskärry odottaa työntäjää. Talo täynnä elämää.

Paljon erilaisia ihmisiä. Jokainen meistä ainutkertainen. Yhteisiä keskusteluja ja neuvotteluja. Sopimista ja anteeksipyytämistä. Naurua ja itkua. Välillä myös hiljaisuutta.

Jumalan sanan kuuntelua, palvelemista ja lasten tuomista pyhäkouluun. Laulua ja ylistystä. Ystävien kohtaamista ja kahvittelua. Erilaisia juhlahetkiä.

Entäpä, jos tulisit käymään!  Voisit jäädä pitemmäksikin aikaa. Voisimme juoda kupin kahvia tai teetä. Ehkä haluaisit kurkistaa, mitä kirjakaupasta löytyy. Vaikkapa jotain jouluksi.  Portaat vie ylös ja sinnekin voi mennä. Jos haluat, voimme vain jutella. Arjesta, elämän iloista ja suruista. Voisimme löytää sinullekin paikan perheestämme. Meidän perheeseen mahtuu aina.

Tule katsomaan, mistä on meidän seurakunta tehty. Seurakuntailtamme on tiistaina 24.11 klo 18.30. Olet lämpimästi tervetullut!

Marja Mönkkönen