Ensi viikolla 12.9. alkaa mahdollisuus muutokseen -missio, jossa hengelliset asiat ovat kaikissa medioissa vahvasti esillä kuukauden ajan. Missiossa on mukana luterilaisia-, helluntai-, vapaa- ja adventtiseurakuntia Pohjois-Karjalan maakunnan alueelta. Kampanjan järjestää IRR-TV ry sekä paikalliset kristilliset seurakunnat ja järjestöt. Ihmisten luettavaksi ja kuultavaksi vyöryy huima määrä rohkaisevia muutostarinoita, joissa tavalliset ihmiset kertovat "Jumalan jutuista" omassa elämässään.

Eri kristillisten seurakuntien tilaisuudet tulevat heijastelemaan missioon liittyviä mielenkiintoisia teemoja - niin myös tapahtuu Kanervalatalolla Leinikkitie 1, Joensuun vapaaseurakunnassa.

Tule alusta asti mukaan - muutos on mahdollista!

RUKOUS INNOSTAA
TO 8.9. klo 18.30, profeetallinen julistaja, pastori Mosy Madugba Nigeriasta, tulkki Kari O. Niemi, ylistysmusiikki: Pekka Hautakangas & bändi
(järjestäjänä Joensuun vapaaseurakunta & ICEJ)

Lisätietoja: http://www.icej.fi/tilaisuudet/mosy-madugba

JUMALA ARJESSA
SU 11.9. klo 11 ja 16, Kiponniemen toiminnanjohtaja, pastori Pertti Räty ja laulaja-evankelista Kyösti Florin.
- tarinoita ja koskettavaa puhetta Jumalan teoista ihmisten arkielämässä.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ne ovat kaikille avoimia!