Median tarjoamassa maailmankuvassa elämä näyttäytyy usein ”mahdollisuuksien tavaratalona”. Kaupalliset kanavat, aikakauslehdet ja kaikkiin aisteihin vyöryvä mainonta saattavat tuottaa käsityksen, että voin poimia elämäni hyllyiltä kätevästi itseäni kiinnostavimmat asiat ja täyttää juuri itselleni tärkeät tarpeet näppärästi ja helposti. Tavaratalon tunnelmassa kaikki on mahdollista, unelmien vartalo, kukoistava parisuhde, lahjakkaat lapset ja menestyvä, nousujohteinen ura. On vain itsestä kiinni, mitä valitsee – vai onko?

Parhaillaan menossa oleva Mediamissio (www.mahdollisuus.fi) tarjoaa toisenlaisia tarinoita. Niiden kertojat ovat tulleet tavalla tai toisella omien mahdollisuuksiensa päätepisteeseen. Sairaus, riippuvuus, konkurssi, särkynyt ihmissuhde tai elämän merkityksettömyys ovat vieneet ihmisen ”tyhjien hyllyjen” ääreen. Mahdollisuuksien valikoimat on käytetty loppuun, tai niitä ei ole ollut edes tarjolla.

Millaiseen mahdottomuuteen sinä toivot tänään uutta mahdollisuutta? Mikä on juuri sinun oma kipusi, hätäsi tai kärsimyksesi, josta et kerro kenellekään? Jeesus lohduttakoon ja muistuttakoon sinua siitä, että ”mikä on ihmiselle mahdotonta, se on mahdollista Jumalalle” (Mark. 10: 27).

Teija Nuutinen

_________________________________________________________________________________________________

Mahdollisuus muutokseen tilaisuudet Kanervalatalolla, Leinikkitie 1:

Mahdollisuus muutokseen –minun stoorini tiistaina 20.9. klo 19.30. Mukana Kikkis (Anne Mikkola), V-P ja Mirjami Ikonen.

pe 23.9. klo 19 Nuorekas Vapiksen perjantai kaikenikäisille
su 25.9. klo 16 Uudistuva Vapiksen sunnuntai

Missiokahvila, Torikatu 19
•    auki ke, to ja pe klo 12–18, la klo 9-13
•    ilmainen kahvi – ja teetarjoilu
•    kohtaamispaikka kaikenikäisille!