Kohtaa

Pienryhmät

Joensuun vapaaseurakunnalla on erilaisia pienryhmiä, joihin jokainen on tervetullut. Pienryhmät ovat muutaman ihmisen ryhmiä, jotka kokoontuvat säännöllisesti yhteen jakamaan elämää ja uskoa. TULE MUKAAN. Voit täyttää lomakkeen nettisivuilla tai ottaa yhteyttä johonkin työntekijöistä.

Yhteisö

Seurakunnan toiminnassa pyrimme yhteisöllisyyteen. Voit itse järjestää toimintaa, johon kutsua tuttuja ja tuntemattomia tai tulla mukaan johonkin toisen järjestämään. Tällaisesta toiminnasta infoamme TOIMINTAKALENTERISSA ja VAPISPOSSE -facebook-ryhmässä.

Lapsityö

Tiedot seurakunnan lapsityöstä päivittyvät tähän pian. Lisätietoja lapsityön johtaja Anne Peltolalta, anne.peltola@svk.fi.

Tiimit

Jumalanpalvelukset toteutetaan pitkälti vapaaehtoisvoimin. Jos haluat tulla mukaan palvelemaan lahjoillasi ja oppimaan uutta, tule mukaan tiimiin! Etsimme sinulle sopivan palvelupaikan.