Mukana tapahtumassa mm. Jippii-suurkuoro ja -bändi, nuorten King's kids -tanssiryhmä Jerusalemista sekä Valon pisarat - King's kids -ryhmä Joensuusta. Tervetuloa!

Kohtaamisen Kahvila avasi ovensa maanantaina 26.6. Kahvila sijaitsee osoitteessa Torikatu 19 ja on jatkoa Mahdollisuus Muutokseen missiokahvilalle. Sen toteutuksessa ovat mukana Joensuun kaupunkiseurakunnat sekä Joensuun helluntaiseurakunta, Joensuun vapaaseurakunta ja Joensuun Kansanlähetys.

Kahvila on avoinna ma-pe klo 14–18 sekä perjantaisin klo 21–24. Kahvilaa pyörittää noin 40 vapaaehtoisen joukko, samoihin tiloihin siirtyi myös vapaaseurakunnan tiloista Joelin Kirja ja Taide. Kahvila on kokeiluluontoisesti toiminnassa vuoden loppuun saakka.

Kohtaamisen Kahvila on kaikille avoin ja siellä on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa vapaaehtoisella kahvirahalla. Kahvilan tiloissa on mahdollisuus pitää taidenäyttelyitä kuukausi kerrallaan. Ennen kaikkea kahvila on kuitenkin paikka, jossa voi tulla kohdatuksi. Sinne voi tulla keskustelemaan, rauhoittumaan, lueskelemaan ja kahvilassa on myös mahdollista saada esirukousapua. Pappi on tavattavissa kerran viikossa. Rukousklinikka Healing Room siirtyy Kohtaamisen Kahvilan tiloihin ja monimuotoista pienryhmätoimintaa on tarkoitus myös sijoittaa sinne.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Kohtaamisen Kahvilaan!