Kahvila on avoinna ma-pe klo 15–18. Perjantaisin teetupa on auki klo 21–24. Kahvilaa pyörittää noin 40 vapaaehtoisen joukko. Samoista tiloista löytyy Joelin Kirja ja Taide. Kirjakauppa on joulukuussa auki ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-14.

Kohtaamisen Kahvila on kaikille avoin ja siellä on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa vapaaehtoisella kahvirahalla. Kahvilan tiloissa on mahdollisuus pitää taidenäyttelyitä kuukausi kerrallaan. Ennen kaikkea kahvila on kuitenkin paikka, jossa voi tulla kohdatuksi. Sinne voi tulla keskustelemaan, rauhoittumaan, lueskelemaan ja kahvilassa on myös mahdollista saada esirukousapua. Pappi on tavattavissa kerran viikossa. Rukousklinikka Healing Room siirtyy Kohtaamisen Kahvilan tiloihin ja monimuotoista pienryhmätoimintaa on tarkoitus myös sijoittaa sinne.

Kahvilan toteutuksessa ovat mukana Joensuun kaupunkiseurakunnat sekä Joensuun helluntaiseurakunta, Joensuun vapaaseurakunta ja Joensuun Kansanlähetys

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Kohtaamisen Kahvilaan!