Kahvila on avoinna kesäaikana 1.6- 12.8 ma-to klo 15-18. Kahvilaa pyörittää noin 20 vapaaehtoisen joukko. Samoista tiloista löytyy kristillinen kirjakauppa Joelin Kirja ja Taide. Myös kirjakauppa on avoinna kesällä ma-to klo 15-18.

Kohtaamisen Kahvila on kaikille avoin ja siellä on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa vapaaehtoisella kahvirahalla. Kahvilan tiloissa on mahdollisuus pitää taidenäyttelyitä kuukausi kerrallaan. Ennen kaikkea kahvila on kuitenkin paikka, jossa voi tulla kohdatuksi. Sinne voi tulla keskustelemaan, rauhoittumaan, lueskelemaan ja kahvilassa on myös mahdollista saada esirukousapua. Pappi on tavattavissa kerran viikossa. Rukousklinikka Healing Room siirtyy Kohtaamisen Kahvilan tiloihin ja monimuotoista pienryhmätoimintaa on tarkoitus myös sijoittaa sinne.

Kahvilan toteutuksessa ovat mukana Joensuun kaupunkiseurakunnat sekä Joensuun helluntaiseurakunta, Joensuun vapaaseurakunta ja Joensuun Kansanlähetys

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Kohtaamisen Kahvilaan!