Haluamme inspiroitua Jumalasta ja toinen toisistamme yhteisissä kokoontumisissamme. Haluamme luoda yhteisön kaupungin keskelle, jossa voimme kohdata aitoina ihmisinä. Haluamme palvella tekemällä hyvää erityisesti niille, jotka todella apua tarvitsevat.

INSPIROIDU

Tapahtumat, jotka inspiroivat sinua.

jumalanpalvelukset_pieni.jpg

Jumalanpalvelukset

Tule mukaan sunnuntain kokouksiimme, kun kohtaamme yhdessä Jumalaa ja toinen toistamme.

arkiviikontilaisuudet_pieni.jpg

Arkiviikon tilaisuudet

Arkiviikkomme tilaisuuksiin kuuluu rukousilta tiistaisin ja kasvuilta torstaisin.

muut_tilaisuudet_pieni.jpg

Muut tilaisuudet

Järjestämme myös tapahtumia, joita on harvemmin kuin kerran viikossa.

KOHTAA

Yhteisö kaupungin keskellä.

pienryhmat_pieni.jpg

Pienryhmät

Tutustu seurakuntakuntamme pienryhmätoimintaan.

yhteiso_pieni.jpg

Yhteisöllinen toiminta

Yhteisömme on varsin aktiivinen, ja sen jäsenet järjestävät monenlaista toimintaa.

PALVELE

Teemme yhdessä hyvää.

kate-remmer-206795-unsplash_pieni.jpg

Lähimmäistyö

Seurakuntamme lähimmäistyöhön kuuluu mm. lähiötalo Rantakylässä, ruokajakelu Utran puukoululla sekä paljon muuta. Työtä kanavoidaan ViaDia Ry:n kautta.

palvelutiimit_pieni.jpg

Palvelutiimit

Olemme seurakunta, jota saamme olla kaikki rakentamassa. Tule mukaan palvelemaan yhteistä seurakuntaa.

TYÖALUEET

Laajempi katsaus seurakuntamme työalueisiin

lapset_pieni.jpg

Lapset

Lapsityö on seurakuntamme sydämenasia, ja sen parista löytyy monenlaista toimintaa 0-11-vuotiaille.

nuoret_pieni.jpg

Nuoret

Haluamme olla nostamassa uutta sukupolvea. Nuortentyömme ikäryhmät ovat varhaisnuoret (12-15) nuoret (16-19) nuoret aikuiset (20-29).

aikuiset_pieni.jpg

Aikuiset

Tarjoamme aikuisille yhteisön, jonka parissa voi kasvaa, levätä ja kokea osallisuutta.

seniorit_nettisivut_pieni_vanha.jpg

Seniorit

Seniorit ovat kantava voimavara seurakunnassamme, ja he ovatkin olennainen osa yhteisöämme.

perheet_nettisivut_pieni.jpg

Perheet

Pidämme tärkeänä, että seurakuntamme toimintaan on mahdollisimman helppoa ja mielekästä osallistua koko perheenä.

partio_pieni.jpg

Partio

Seurakunnallamme on oma partiolippukunta Haka-Versot, jolla on monen vuosikymmenen perinteet.

liikunta1_pieni.jpg

Liikunta

Seurakuntamme tarjoaa mahdollisuuksia mielekkääseen liikuntaan mukavassa porukassa.

lähialuetyö_pieni.jpg

Lähialuetyö

Tällä hetkellä teemme lähialuetyötä Outokummussa.