KANERVALATALO

Joensuun vapaaseurakunnan nykyinen toimitila Kanervalatalo on seurakunnan neljäs kirkkorakennus.
Kiinteistön osoite on Leinikkitie 1, ja se sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustan nk. ’ruutukaava-alueen’ vieressä, Kanervalan kauniissa, puistomaisessa kaupunginosassa.

Joensuun vapaaseurakunnan kaksi ensimmäistä kirkkorakennusta sijaitsivat osoitteessa Kirkkokatu 26 ja kolmas sijaitsi Kalevankatu 36:ssa. Kanervalatalo rakennettiin silloisen Cityseurakunnan toimesta vuosina 2013-2014, ja sen on suunnitellut arkkitehti Pasi Siistonen. Kiinteistö siirtyi seurakuntien fuusion myötä Joensuun vapaaseurakunnan omistukseen vuonna 2015. Pääsaliin saadaan istumapaikkoja 250, ja sen lisäksi ala-aulaan 50.  Lisäksi talossa on pienryhmä-, neuvottelu-, toimisto- ja lastentyön tiloja. Kanervalatalon autojen pysäköimisaluetta laajennettiin syksyllä 2017 niin, että nykyisin siinä on tilaa lähes 100 autolle.

Jos olet kiinnostunut tilojemme vuokraamisesta, voit ottaa yhteyttä klikkaamalla tästä.

VIADIA -KESKUS

Saimme vuoden 2019 helmikuun alussa seurakuntamme lähimmäistyön ViaDia Joensuun ry:n käyttöön entisen SIWA –kaupan, jonka remontoimme viihtyisäksi ViaDia –keskukseksi. Osoite on Venetie 10.

RANTAKYLÄN LÄHIÖTALO

ViaDia Joensuu ry:n hallinnoima Rantakylän Lähiötalo, osoitteessa Riihisärkänkatu 6 C 16, on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille ja koululaisille sekä eri-ikäisille kävijöille. Lisätietoa Lähiötalosta löydät klikkaamalla tästä.