KANERVALATALO

Joensuun vapaaseurakunnan nykyinen toimitila Kanervalatalo on seurakunnan neljäs kirkkorakennus.
Kiinteistön osoite on Leinikkitie 1, ja se sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustan nk. ’ruutukaava-alueen’ vieressä, Kanervalan kauniissa, puistomaisessa kaupunginosassa.

Joensuun vapaaseurakunnan kaksi ensimmäistä kirkkorakennusta sijaitsivat osoitteessa Kirkkokatu 26 ja kolmas sijaitsi Kalevankatu 36:ssa. Kanervalatalo rakennettiin silloisen Cityseurakunnan toimesta vuosina 2013-2014, ja sen on suunnitellut arkkitehti Pasi Siistonen. Kiinteistö siirtyi seurakuntien fuusion myötä Joensuun vapaaseurakunnan omistukseen vuonna 2015. Pääsaliin saadaan istumapaikkoja 250, ja sen lisäksi ala-aulaan 50.  Lisäksi talossa on pienryhmä-, neuvottelu-, toimisto- ja lastentyön tiloja. Kanervalatalon autojen pysäköimisaluetta laajennettiin syksyllä 2017 niin, että nykyisin siinä on tilaa lähes 100 autolle.

Jos olet kiinnostunut tilojemme vuokraamisesta, voit ottaa yhteyttä klikkaamalla tästä.

UTRAN PUUKOULU

Joensuun kaupunki antoi seurakuntamme lähimmäistyön ViaDia Joensuun ry:n ruokajakotyön käyttöön tiloja Utran vanhalta puukoululta, osoite Utrantie 91.

RANTAKYLÄN LÄHIÖTALO

ViaDia Joensuu ry:n hallinnoima Rantakylän Lähiötalo, osoitteessa Riihisärkänkatu 6 C 16, on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille ja koululaisille sekä eri-ikäisille kävijöille. Lisätietoa Lähiötalosta löydät klikkaamalla tästä.