Seurakuntaamme kuuluu monen ikäisiä miehiä ja naisia, nuorista aikuisista vanhuksiin saakka. Pyrimme edistämään terveiden ja kannustavien ihmissuhteiden muodostumista ja kehittymistä.

Tarjoamme sinulle mitä erilaisimpia mahdollisuuksia kasvaa ihmisenä, kehittää kykyjäsi ja palvella lahjoillasi Jumalaa ja toisia ihmisiä seurakunnan eri työmuodoissa ja tiimeissä. Olitpa sinkku tai perheellinen, olet meille tärkeä. Tarkoituksemme on auttaa sinua kasvamaan aitona Jeesuksen seuraajana.

Pääset mukaan aikuisten toimintaan mm. jumalanpalveluksissa, lentopallo- tai salibandyvuoroissa, naistenilloissa, miesten saunailloissa, jumalanpalvelustiimeissä, tapahtumatiimeissä, ruoka-aputyössä, musiikkiryhmissä, ohjaajana lasten työssä tai partioryhmässä, avustajana leireillä ja retkillä… Mahdollisuuksia riittää.

Toiminta elää eri aikoina tarpeen ja resurssien mukaan. Voit kysyä lisää soittamalla henkilökuntamme jäsenille, tai lähettämällä meille sähköpostitse tiedustelun klikkaamalla tästä.