RUOKA-APU

Jaamme kauppojen ja leipomoiden ylijäämäruokaa ViaDia -keskuksessa (Venetie 10) maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12.30. Vuoronumeroiden jakelu alkaa klo 12. Lisäksi jaamme myös EU-ruokaa keväisin ja syksyisin.

Ruokajako tapahtuu pääasiassa vapaaehtoisten voimin

palvele_elintarvikejakelu.jpg
 RANTAKYLÄN LÄHIÖTALO

Rantakylän Lähiötalo, osoitteessa Riihisärkänkatu 6 C 16, on avoin kohtaamispaikka lapsiperheille ja koululaisille sekä eri-ikäisille kävijöille. Tavoitteena on tukea alueen asukkaiden hyvinvointia, ennaltaehkäistä syrjäytymistä sekä lisätä alueen asukkaiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Lähiötalo on avoinna arkisin klo 9.30 – 14.00, ja sen toiminnanjohtajana toimii YTM Kirsti Kurki, puh. 045 8551 677
Lähiötalo on Joensuun ViaDia ry:n toimintamuoto, ja sen taustayhteisönä on Joensuun vapaaseurakunta.

Lisätietoa Lähiötalon toiminnasta saat klikkaamalla tästä.

lahiotalo.png
 EHTOOVIRKKU

Ehtoovirkku -hankkeen tarkoituksena on tarjota aktivoivaa ja osallistavaa toimintaa Rantakylä-Utra alueen ikäihmisille harrastusryhmien, vertaisryhmien, koulutusten, arjen kotiavun ja ystävätoiminnan sekä tapahtumien ja retkien välityksellä. 

Lisätietoa Ehtoovirkku –hankkeesta saat klikkaamalla tästä

ehtoovirkku-LOGO-.png.png
 ViaDia

Joensuun vapaaseurakunta tekee hyvää ViaDian kautta. ViaDia on on valtakunnallinen Suomen Vapaakirkon diakoniajärjestö. Sen tavoitteena on palvella Jumalaa ja lähimmäistä. ViaDia järjestää Joensuussa mm elintarvikejakelua, pyörittää Lähiötaloa ja vastaa Ehtoo-virkku hankkeesta.

Lisätietoa Joensuun ViaDiasta saat klikkaamalla tästä.

viadia.png