Tiistaisin klo 18-19.30 Partiokololla Kanervalatalolla

Eräilyä, pelejä ja leikkejä niin sisällä kuin ulkona, kädentaitoja, ruuanlaittoa, suunnistusta, ensiaputaitoja, melontaa, retkiä, yhdessä puuhastelua ja paljon muuta. Partio on monipuolinen koko perheen harrastus, jossa kaikki pääsevät tekemään huippuhienoja juttuja. Partiossa opitaan uusia taitoja, saadaan uusia kavereita ja kerätään upeita kokemuksia.

Joensuun vapaaseurakunnalla on oma partiolippukunta Haka-Versot. Haka-Versojen toiminta perustuu kristillisiin arvoihin.

Lippukuntamme toiminta:
 

KOLOILLAT

Viikoittaisissa kokoontumisissa, koloilloissa, harjoitellaan erilaisia taitoja ja tietoja retkeilystä ja maailmasta. Koloilloissa on mukavaa puuhaa, hauskoja leikkejä ja pelejä sekä tärkeitä uusia taitoja opeteltavaksi.

Tänä vuonna toimivat ryhmät:

  • Sudenpentulauma Lepakot (6-8-vuotiaat)

  • Seikkailijajoukkue Pulleat Pöllöt (9-12-vuotiaat)

  • Tarpojavartio Sellerimursut (12-15-vuotiaat)

  • Samoajavartio Tirrit ja Mirrit (15-18-vuotiaat)

Partio ei ole kuitenkaan pelkästään lasten harrastus, vaan myös aikuisia tarvitaan! Aikuiset toimivat partiossa mahdollistajina. Koulutusta, neuvoja ja tukea sekä paljon erilaisia opetusmateriaaleja on olemassa runsaasti. Tule rohkeasti mukaan!
 

PARTIOPYHÄKOULU

Partiolaiset ovat osallistuneet klo 16 jumalanpalveluksen aikana pidettävien Lasten Sunnuntaiden vetämiseen niin sanotuilla Partiopyhiksillä. Tiedossa on usein hauskaa tekemistä ulkona kaverien kanssa.

Tämän syksyn partiopyhikset ovat: sunnuntaina 7.10. klo. 16 ja sunnuntaina 25.11. klo. 16.
 

RETKET

Haka-Versot retkeilevät noin kerran kuussa. Retkillä pääsee kokeilemaan erilaisia asioita, kuten esimerkiksi melontaa ja nuotion sytytystä. Retkille ovat tervetulleita kaikki halukkaat. 

  • Aloitusretki syyskuu 7.-9.9. Versomaahan ja Kolvananuuroon

  • Lokakuun retki 27.-28.10. Versomaahan

  • Marras-joulukuun retki 1.12.


VUODEN 2019 PARTIOHUIPENNUS PLEISSI -19

Versojen suurleiri Pleissi -19 järjestetään 26.7.-3.8. 2019 Padasjoen Taruksella.       

Lisätietoja: https://pleissi19.fi

Lisätietoja lippukunnan toiminnasta saa lippukunnanjohtaja Miika Huoviselta, p. 050 505 2436