Jumala on luonut ihmisen keholliseksi olennoksi, ja terve hengellisyys ottaa huomioon myös fyysisen olemuksemme hyvinvoinnin. Tarjoamme seurakuntana mahdollisuuksia mielekkääseen liikuntaan mukavassa porukassa mm. viikoittaisissa lentopallo- ja salibandyilloissa. Myös katukorikseen on keväästä syksyyn hyvät mahdollisuudet toimitalomme pysäköimisalueelle rakentamallamme täysikokoisella katukoriskentällä.

Vapisposse järjestää useasti erilaista spontaania liikuntaa. Lisätietoa löydät klikkaamalla tästä.

SÄÄNNÖLLISET LIIKUNTAVUOROT

Lentopalloa keskiviikkoisin klo 20.00 -21.30 Noljakan koululla, Noljakankaari 19.
Salibandya  sunnuntaisin  klo 18.30-20.00 Sortavalankadun koululla, Sortavalankatu 4.

YLISTYSTANSSI

Ylistystanssi on luova liikuntamuoto. Siinä ja kehorukouksessa koko luotu olemus asettuu vuorovaikutukseen Luojansa kanssa. Ihminen ilmaisee tuntojaan Jumalalle, mutta myös Pyhä Henki voi koskettaa ja ilmaista itsensä ihmisen kehon kautta. Ylistystanssijat usein elävöittävät ilmaisuillaan jumalanpalveluksiamme. Myös heprealaisilla kansantansseilla on paikkansa seurakunnan erilaisissa tapahtumissa.

Mahdollisuudesta tulla mukaan ylistystanssiin, kehorukoukseen tai heprealaisten kansantanssien ryhmään saat lisää tietoa Mirjami Ikoselta tai V-P Ikoselta. Email-osoitteet: mirjami.ikonen@gmail.com ja vpikonen@gmail.com.