VAPIKSEN PERJANTAI

Kuukauden viimeisenä perjantai-iltana kello 19 järjestettävä nuorekas tilaisuus, joka kokoaa erityisesti seurakunnan nuoria aikuisia yhteen. Illoissa on yleensä mukana ylistystä, puheenvuoroja sekä iltapala.

TERVETULOA SEURAKUNTAAN - ILLAT

Nämä illat on tarkoitettu erityisesti niille, jotka miettivät liittymistä seurakuntamme jäseneksi. Saat tiiviin tietopaketin mm. seurakuntamme uskosta, arvoista, historiasta ja toiminnasta. Kerromme Suomen Vapaakirkosta, johon seurakuntamme kuuluu, sekä miten se eroaa esim. luterilaisesta kirkosta. Selvitämme millaisia etuja ja odotuksia seurakunnan jäsenyyteen sisältyy, sekä millä tavalla seurakuntaan liittyminen käytännössä tapahtuu.

Sinulla on mahdollisuus tavata seurakuntamme henkilökunnan ja vanhimmiston (johtoryhmän) jäseniä, sekä kysyä heiltä mielessäsi olevia asioita. Pyrimme vastaamaan niihin avoimesti ja luottamuksellisesti. Mukana on myös aiemmin seurakuntaan liittyneitä ihmisiä, jotka kertovat kokemuksiaan oman paikkansa löytämisestä seurakunnassamme.

Edellytämme Tervetuloa seurakuntaan –iltaan osallistumista seurakuntaan liittymiselle.

Illan aikana tarjoamme maksutta iltateen ja pientä purtavaa.

Tervetuloa seurakuntaan –illat järjestetään keskiviikkoisin 10.10 ja 14.11 kello 18.30 – 21.00.